Osallistujatarinat – 3: Kunnan edustusjoukkue

Sisu-Seikkailussa on ollut perinteisesti edustusjoukkue Kontiolahden kunnasta, sillä kunta on tapahtuman yksi yhteistyökumppaneista. Tänä vuonna edustustehtäviä hoitavat kunnan viestintäsuunnittelija Niina Vatanen sekä kunnan kehitysyhtiö Kontioloikan yritysvalmentaja Jarkko Peiponen.

Viime vuoden edustusjoukkueessa olivat mukana vapaa-aikapäällikkö Sari Jormanainen ja kunnanjohtaja Jere Penttilä.

Niina, olit viime kesänä Sisu-Seikkailussa työsi puolesta kuvaamassa kunnanjohtajan ja vapaa-aikapäällikön menoa. Kävikö perinteiset ja innostuit siitä itsekin osallistumaan ensimmäistä kertaa Sisu-Seikkailuun?

Kyllä, juurikin näin! Seikkailutapahtuman tunnelma ja hyvä meno tekivät vaikutuksen. Tapahtuman seuraamisesta tuli itsekin hyvälle tuulelle.

Niina (toinen vas.) seurasi vielä viime kesänä farkuissa kunnanjohtajan (kuvassa oik.) menoa.

Millaista liikuntaa olet aiemmin harrastanut? Miten iso kynnys oli ilmoittautua ensimmäistä kertaa seikkailutapahtumaan?

Harrastan kuntosalilla ja erilaisissa jumpissa käyntiä. Lisäksi tykkään juosta niin poluilla kuin asvaltilla. Tänä keväänä olen alkanut pyöräillä säännöllisesti tulevaa seikkailua silmällä pitäen. Viime vuonna Jarkko antoi haasteen Sisu-Seikkailuun osallistumisesta ja totta kai otin sen vastaan. Ensikertalaisena odotan tapahtumaa hieman jännittyneenä mutta innoissani.

Jarkko olet myös Sisu-Seikkailun ensikertalainen. Kumpi on suunnistusvastaava teidän joukkueessa? 

Kapteeni johtaa ja minä suunnistan, jos näin sovitaan. Kuntorasteilla olen käynyt keväästä 2020 saakka, joten eiköhän täälläkin varmasti eksytä. 😉

Vastaat Kontionloikka Oy:ssä Kontiolahden matkailukehittämisestä. Mitkä ovat liikuntamatkailun näkymät tänä kesänä ja lähivuosina?

Odotamme vilkasta matkailukesää ja varaudumme siihen muun muassa uusilla reiteillä ja tulipaikoilla. Olemme koonneet myös Play Kontiolahti -matkailusivustolle paljon nähtävää ja koettavaa muun muassa viikko-ohjelman muodossa.

Jarkko Peiponen ja Niina Vatanen valmiina haasteeseen.

Onko teillä kesän mittaan luvassa yhteistreenejä Sisu-Seikkailuun?

Ensimmäiset seikkailutreenit maastopyöräillen ovat takana, ja seuraavana suuntaamme luultavasti vesille harjoittelemaan!