SEIKKAILUTREENIT

Vuodelle 2020 tulossa taas vähintään yksi seikkailutreeni Joensuun seudulle.

 

Lajeina suunnistusta, melontaa, uimapatjailua ja kahdella pidemmällä sarjalla maastopyöräilyä. Seikkailutreenissä pääset testaamaan ja harjoittelemaan taitojasi esimerkiksi Sisu-Seikkailua ja Ursak-seikkailukilpailua varten.

SEIKKAILUTREENIN INFO

Paikka ja aika: Sunnuntai 30.6.2019 klo 12-18.
Osoite: Kopravaarantie 1, Koli (Juuka).
Parkkipaikka: Rasivaarantie 100 (Urheilukenttä).

Sarjat ja matkat (2-4 hengen joukkuein):

Rento (60min/5km), sopii ensikertalaisille ja nuorille. Matkat: polkuihin tukeutuva helppo suunnistus 2-3km (kuntorastien D-rata vastaava), polkujuoksu 1-2km, melonta n. 500m ja uimapatjailu. Lisäksi Quest-tehtävä.

Adventure (1,5-2h/10-15km), sopii ensikertalaisille ja suunnistuksen perustaidot omaaville. Matkat: helpohko suunnistus 2-3km (kuntorastien C-rataa vastaava), maastopyöräily 5-10km, seikkailupainotteiset uimapatjailut ja melonnat 1-2km. Lisäksi Quest-tehtävä. Omat pelastus-/melontaliivit mukaan.

Sisu (2-2,5h/20-25km), sopii kokeneemmille harrastajille. Matkat: maastopyöräily 10-20km, suunnistus 3-5km (kuntorastien C-rataa vastaava), juoksu/polkujuoksu 1-3km, uimapatjailut ja melonnat yhteensä 2-3km. Lisäksi Quest-tehtävä. Omat pelastus-/melontaliivit ja uimapatjat mukaan.

Hinnat (alle 18-vuotiaat -5€):
Rento 20€/henkilö
Adventure 30€/henkilö
Sisu 30€/henkilö

Sisältää laadukkaat kartat ja radat, tulokset ja väliajat, eristelevyn uimapatjailuun Rento ja Adventure -sarjoissa sekä melontakaluston & liivit. Oma vapaavalintainen melontakalusto on sallittu. Suorituksen jälkeen Kolin Freetimellä on käytössä sauna ja uimaranta. Lisäksi hintaan kuuluu ruokailu.

Ajanotto: Käytössä emit-leimaus. Leimasimia vuokrattavana, hinta 2€.

Pakolliset välineet: Kompassi, pelastusliivit vesillä liikkuessa ja pyörällä liikkuessa kypärä.
Suositellut välineet: juomapullo, karttamuovi, urheiluteippiä kartan saamiseksi veden pitäväksi, energiaa, ensiapupakkaus, vaihtovaatetta heti suorituksen jälkeen. Pyyhe ja uimahousut saunomista varten.

Vaadittavat taidot: osallistujat liikkuvat harjoituksen aikana vesillä melontaliivit päällä. Uimataitovaatimus vähintään 200m. Vesillä liikutaan maksimissaan 200m rannasta.

Vastuu: Osallistujat ovat harjoituksessa omalla vastuulla ja vastaavat vakuutuksista. Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa.

LÄHDÖT: klo 12-15.
MAALIIN on tultava klo 17.30 mennessä. Sauna on käytössä klo 18 saakka!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen 24.6. klo 18 mennessä oheisella Google-lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetetään maanantaina ilmoittautumisen sulkeuduttua vahvistusviesti.

Ruokailu ja sauna: Hintaan kuuluu keittolounas ja saunominen Kolin Freetimellä. Ruokavaihtoehtoina bataattikeitto ja jauhelihakeitto. Uimahousut ja pyyhe mukaan!

Sijainti ja opastus: Koli Freetime Oy, Kopravaara. Paikoitus on Kolin Freetimeltä 500m etelään urheilukentällä osoitteessa Rasivaarantie 100.

Järjestäjä: Selkien Sisu ry. Lisätiedot selkiensisu@gmail.com / Lauri 040-7596177

TERVETULOA!

Lisätietoa löydät facebookista kevään 2019 aikana.

 

Lisätietoa löydät facebookista kevään 2019 aikana.
-> Selkien Sisun facebook-tapahtumat

 

Alla muutama kuva vuosina 2016–2018 järjestetyistä seikkailutreeneistä.